De Discussie
De discussie | Discussiebijdragen | Uw bijdrage | uk EnglishDe Werkgroep Integratie Gehandicapten (WIG), de landelijke Gehandicaptenraad en de Nederlandse Bond voor Aangepast Sporten (NEBAS) pleiten al jaren voor deelname van rolstoelgebruikers aan de Vierdaagse. Mensen in een rolstoel willen om precies dezelfde reden meedoen als die andere 35.000 deelnemers: vanwege de prestatie en de unieke sfeer.
Rolstoelgebruikers verdienen in onze ogen ook een gelijkwaardige beloning voor een gelijkwaardige prestatie. Dus óók een Vierdaagsekruisje, in plaats van een certificaat. Vandaar onze campagne:

'Natuurlijk (verdienen rolstoelers ook) een kruisje'.

Op deze pagina kunt u reageren op de volgende stellingen:

 1. Er zou niet zoveel ophef gemaakt moeten worden over deelname van rolstoelgebruikers aan de Vierdaagse. Dit is de gewoonste zaak van de wereld.
 2. Natuurlijk moeten rolstoelgebruikers ook een Vierdaagsekruis krijgen. Een gelijkwaardige prestatie moet gelijkwaardig worden beloond.
Op de pagina met discussiebijdragen kunt u zien wat uw voorgangers geschreven hebben.


Maak gebruik van het onderstaande formulier om op een van de bovenstaande stellingen te reageren. Wij verzoeken u minimaal uw naam in te vullen en een reactie in het tekstveld te schrijven. Uw bijdrage wordt anders niet geaccepteerd.

Fill in the blanks below to add to your comment to the discussion. The only blanks that you have to fill in are the comments and name section.


Uw naam:  
E-mail:   
URL:    
Woonplaats: 
Land:    

Uw reactie:

of


Terug naar het overzicht met voorgaande bijdragen. Bedenk dat wanneer uw bijdrage niet onmiddelijk zichtbaar is, u de pagina opnieuw moet opvragen.

Remember: If you entry does not show up imidiatly, you may have to reload the page first!


Home Discussie Actueel Argumenten Voorgeschiedenis Achtergrond
WIG - Werkgroep Integratie Gehadicapten, e-mail wig@xs4all.nl
Ontwerp André van Toly.
Voor het laatst veranderd: .