Gezocht: locaties voor Top van Onderop!

Over minder dan 3 maanden begint de Top van Onderop, de internationale alternatieve top voor een democratisch, ecologisch, feministisch en sociaal Europa. 12 - 17 juni, tegelijkertijd met de Eurotop van de regeringsleiders, komen honderden internationale deelnemers naar Amsterdam voor acties, lezingen, workshops, straatfeesten en veel meer.

Het Platform Naar een Ander Europa heeft al veel geregeld, zoals de Arena en het Oosterpark voor debatten en cultuur, maar we zijn er nog lang niet. We zijn nog op zoek naar ruimtes voor workshops, voor actievoorbereiding, voor het internetcafe, een werkplek voor ons mediateam, en slaapplaatsen!

Als je tips hebt voor ruimtes die we zouden kunnen gebruiken, liefst in de buurt van Arena/Oosterpark, laat het ons weten! Ook suggesties voor slaapplaatsen zijn heel erg welkom!

Gezocht: vrijwilligers voor de Top van Onderop!

De Top van Onderop, 12 - 17 juni, wordt een de meest interessante internationale bijeenkomsten in Nederland in de jaren '90!!! Tegelijkertijd met de Eurotop van de regeringsleiders, komen honderden internationale deelnemers naar Amsterdam voor:

Om dit allemaal uit te voeren zoekt het Platform Naar een Ander Europa enthousiaste vrijwilligers! We zoeken mensen voor taken van alle soorten, dus of je een paar uur per week of fulltime mee wil doen, vanaf nu of de alleen de laatste paar weken, iedereen is erg welkom!

Aarzel niet: neem contact op met ons: